Itse järjestetty lomitus koko Suomeen

Lomitus onnistuu vaivattomasti, kun me vastaamme sen järjestämisestä. Me solmimme palvelusopimuksen viljelijän ja työsopimuksen lomittajan kanssa. Maksamme lomittajan palkan ja hoidamme työnantajavelvoitteiden lisäksi vastuuvakuutuksen. Täytämme lomatoimistolle toimitettavat hakemukset. TM-Lomitus Oy:n palvelua käytettäessä lomatoimisto maksaa lomaan oikeutetun puolesta laskun mukaan enimmillään 30,07 €:n tuntikorvauksen maatalouslomituksesta ja viljelijä tilittää arvonlisäveron osuuden, jonka tila saa vähentää omassa arvonlisäverotuksessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jos olet kiinnostunut palveluidemme hyödyntämisestä, ota oitis yhteyttä TM-Lomitus Oy:n suuntaan ja kysy lisää. Me palvelemme luotettavasti, nopeasti ja asiantuntemuksella ympäri Suomea.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

TM-Lomitus Oy
Paalikatu 2 B 68
90520 OULU

Y-tunnus: 17875057
Puh: +358823779714

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

TM-Lomitus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Yhteystiedot

TM-Lomitus Oy

Paalikatu 2 B 68

90520 OULU

044 363 6878